Annemarie (20).jpg

Annemarie Gorree is mijn naam,  moeder van een dochter en een zoon en ik woon in het mooie Woudrichem.

Met veel plezier doe ik mijn werk als manager administratie, maar ik heb ook altijd de behoefte gehad om mijzelf te ontplooien op een ander vlak. Met meer creativiteit en vanuit het hart. Ik heb ook altijd de wens gehad om mijzelf persoonlijk te ontwikkelen. Momenteel doe ik dat bij het Elohim centrum in Veelerveen. 

 

Ik ben op het pad van massage gekomen en toen ik hoorde van Lomi Lomi massage, werd ik daar direct door aangetrokken. Lomi Lomi massage is een onderdeel van de eeuwenoude Hawaiiaanse cultuur. Het is een helende massage voor lichaam en geest, die uitgevoerd wordt met respect voor de kennis en de levenswijze van de oorspronkelijke Hawaiianen.

 

Inmiddels heb ik de cursus Lomi Lomi 1 en 2 met succes doorlopen bij Zonnevlecht in Vlijmen en geniet ik erg van het geven van de massages. Het is een wisselwerking tussen gever en ontvanger en als je de ontspanning ziet plaatsvinden is dat een mooi geschenk om te geven.

Het pad van zelfontwikkeling stopt nooit en ik volg nu met veel plezier de opleiding tot master healer, reader, coach in het Elohim centrum.